Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wie ben ik?

Mijn naam is Roy Alards.

Ik ben 48 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en 2 zoons (20 en 17 jaar) in Huissen.

In mijn werkbare leven ben ik t/m 2013 actief geweest in de zakelijke dienstverlening en vervulde ik diverse commerciële functies binnen verschillende organisaties.
Tijdens deze lange periode was er continu ergens een stemmetje in mij die vertelde dat ik mijn hart niet volgde. Daarom heb ik in 2013 besloten om dit wel te gaan doen!

Ik ben op zoek gegaan naar mijn werkelijke intrinsieke drijfveren, waarbij de antwoorden op onderstaande vragen mij hebben geholpen in het verkrijgen van belangrijke inzichten.

  • hoe wil ik in het leven staan?
  • wat voelt goed?
  • waar krijg ik energie van?
  • welke talenten bezit ik?
  • wat vind ik nu echt belangrijk?
  • waar word ik blij van?
  • hoe kan ik persoonlijke groei realiseren?
  • hoe wil ik met andere mensen omgaan?
     

In 2014 heb ik er vervolgens voor gekozen om mezelf op diverse vlakken te gaan bekwamen met als doel om kinderen en jongeren te gaan trainen en/of coachen in hun persoonlijke ontwikkelingsproces vanuit een sociaal emotionele insteek. Eerst heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd en daarna mijzelf gecertificeerd als Rots & Water trainer (psychofysieke sociale competentietraining) en heb ik diverse verdiepingsdagen bijgewoond. In 2016 heb ik de kindercoach vervolgopleiding afgerond en sinds september 2017 mag ik mij 'master in de kindercoaching' noemen. Ook heb ik in 2016 de jongerencoach opleiding afgerond aan de volksuniversiteit in Utrecht en volg ik jaarlijks diverse workshops en trainingen die mijn persoonlijke en zakelijke groei verder stimuleren.  

Wat mij drijft in het leven is het echt in verbinding zijn met mensen!
Ik geniet ervan om mensen te inspireren en begeleiden en het beste uit hen naar boven te halen.
Een speciale voorliefde hierbij heb ik voor het werken met kinderen en jongeren.
Ik vind het fantastisch om vanuit vertrouwen, puurheid, liefde en kwetsbaarheid kinderen en jongeren bij te staan om zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven of komen. Daarnaast vind ik het een uitdaging en voorrecht om, daar waar kinderen en jongeren vastlopen in hun ontwikkelingsproces, begeleiding te bieden.


Al sinds ik mij kan herinneren heb ik een speciale band met kinderen. Ik kan er enorm van genieten hoe kinderen op jonge leeftijd (vaak) onbevangen en zonder schroom en blokkades in het leven (kunnen) staan. Ik maak erg makkelijk contact met hen en kan me goed en snel in hen verplaatsen.

Sport loopt als een rode draad door mijn leven. Ik hou van padellen en fiets graag op mijn mountainbike of racefiets. Het zorgt ervoor dat ik fysiek en mentaal goed in conditie ben wat mijn gezondheid positief beïnvloed.
Ook ben ik trainer en coach van een jeugdvoetbal selectieteam (JO19-1 van RKHVV).
De (team)sport zie ik ook als een fantastisch middel om jezelf op fysiek, sociaal en emotioneel vlak te ontwikkelen.

Inmiddels geef ik op verschillende plekken in Huissen, Arnhem en de omliggende gemeenten aan meerdere groepen en op scholen Rots & Water trainingen. Dit doe ik zowel in samenwerking met andere collega’s als individueel. Gemiddeld gaat het om 10 groepstrainingen per week.

Verder begeleid ik kinderen en hun opvoeders 1 op 1 als kinder- en jongerencoach en kom ik op locatie bij scholen/instanties en de mensen thuis.

Wanneer jij als volwassene vastloopt en behoefte hebt aan coaching dan kunnen we samen afstemmen op welke wijze jij ondersteund zou willen worden. Neem telefonisch of per mail contact met mij op om samen af te stemmen wat ik hierin voor jou zou kunnen betekenen.
 


 

 

 

 

Wil je meer weten over één van de diensten die IK&KI training & coaching biedt?
Neem dan gerust eens vrijblijvend  CONTACT  op of kijk onder het kopje  DIENSTEN 

 

 

Eigenaar: Roy Alards
Adres: Sabelhof 10, 6852 TH Huissen

 

 

Telefoon: +(31) 06-51576566
Email:
Website: http://www.ikenki.nl

 

 

KvK:63254867
BTW:NL001856812B22
IBAN:NL28KNAB0400502992

Adiona Kinder Coach Gilde